Guns N’ Roses

Guns N’ Roses on yli 30- vuotta vanha yhtye, joka on perustettu vuonna 1985. Guns N’ Roses:ta tuttuja nimiä ovat solisti Axl Rose ja kitaraa soittavat Slash ja Richard Fortus. Guns N’ Roses tuli tutuksi persoonallisesta tyylistään ja tietysti musiikistaan, joka oli sekoitus heavyrockia ja metallia, mutta myös tarttuvista slovareista, joita soitettiin pääradiokanavilla.

Bändin kehitys

Bändi iski heti kultaan esikoislevyllään. Albumin nimi oli Appetite for Destruction. Se julkaistiin vuonna 1987 ja on vielä tänäkin päivänä kaikkein kaupallisesti menestynein esikoisalbumi. Bändi julkaisi albumeita vuonna 1988, 1991 ja 2008 sekä yhden cover-kappaleita sisältävän albumin 1993.Bändi teki myös toisen ennätyksen vuosina 1991-1993, kun he kiersivät maailmaa. Se on pisin maailman kiertue, jonka suuri bändi on tehnyt. Vuonna 2008 ilmestynyttä albumia Chinese Democracy pidetään yhtenä kalleimpana albumina, sillä sen tekemiseen meni aikaa 14 vuotta ja 13 miljoonaa dollaria.

Bändi tulee Suomeen

Suomalaisia Guns N’ Roses faneja hemmotellaan ensi kesänä Hämeenlinnassa. Moni vanhempi fani ei ehkä uskonut enää välillä näkevänsä Guns N’ Rosesia ollenkaan, saati Suomessa. Bändin kokoonpano on vaihdellut vuosien varrella, mutta Hämeenlinnassa lavalla nähdään Axl Rose, Duff ja Slash.Keikka on erityinen, sillä Axl Rose, Duff ja Slash eivät ole esiintyneet yhdessä vuoden 1993 jälkeen. Suomen keikka on osa 18 Euroopan kaupungin kiertuetta.

Bändin faneille tuotteita ja pelejä

Jos nautit rahapeleistä, kevyt ja mukava peli on Nettikasinovertailu.infon esittelemä Guns N’ Roses kolikkovideopeli. Se on erittäin hauska versio perinteisestä hedelmäpelistä. Taustamusiikkina soivat Guns N’ Roses hitit sekä Axl ja Slash ovat grafiikoissa mukana. Pelissä on Playlist-toiminto, jossa voit valita haluamasi kappaleen. Peliä voi pelata pöytäkoneella tai mobiililaitteella.Pelissä ovat mukana wildit, eli kertoimet, jotka kertovat voiton kyseisellä panoksella, bonuspyörä sekä ilmaispyöräytykset. Pelissä on myös hauska Crowd Pleaser-toiminto, jossa voit valita yhden soittimen. Jos yleisö innostuu suuriin suosionosoituksiin, saat palkkion.Guns N’ Roses fanipaitoja saa paljon eri puolelta nettiä. Jopa H&M myy miehille Guns N’ Roses T-paitoja. Guns N’ Roses tuotteet ovat edelleen erittäin suosittuja. Naisille on paljon myös fanitoppeja netissä.